Gıda Teknolojisi (II. Öğretim)
|
Yıl 1/Yarıyıl 1
|
Türk Dili-I |
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-I |
Yabancı Dil-I |
Matematik-I |
Kimya-I |
Genel Mikrobiyoloji |
Gıdalarda Temel İşlemler-I |
Laboratuvar Teknikleri |
Kalite Güvencesi ve Standartları |
Bilgi ve İletişim Teknolojisi |
Yıl 1/Yarıyıl 2
|
Türk Dili-II |
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-II |
Yabancı Dil-II |
Matematik-II |
Kimya-II |
Gıda Mikrobiyolojisi |
Gıdalarda Temel İşlemler-II |
Gıda Katkı Maddeleri |
Hijyen ve Sanitasyon |
Ambalajlama |
Yıl 2/Yarıyıl 1
|
Süt ve Ürünleri Teknolojisi-I |
Tahıl Teknolojisi-I |
Et ve Ürünleri Teknolojisi-I |
Meyve ve Sebze Teknolojisi-I |
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi |
Gıda Kimyası |
Seçmeli Dersler
|
Özel Gıda Ürünleri |
Hazır Yemek Teknolojisi |
Gıda Analizleri |
İşaret Dili |
Yıl 2/Yarıyıl 2
|
Süt ve Ürünleri Teknolojisi-II |
Tahıl Teknolojisi-II |
Et ve Ürünleri Teknolojisi-II |
Meyve ve Sebze Teknolojisi-II |
Bitkisel Yağ Teknolojisi |
Endüstriye Dayalı Öğretim (STAJ) |
Seçmeli Dersler
|
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri |
Araştırma Yöntem ve Teknikleri |
Girişimcilik |