EGE ÜNİVERSİTESİ

Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu

Etkinliklerimiz

Yüksekokulumuzun bir organizasyonu olarak, öğrencilerimize yönelik, İş ve İstihdam konulu bir konferans düzenlendi. Etkinliğe Torbalı İŞKUR yetkilileri ve Tire Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren SÜTAŞ A.Ş. yöneticileri katıldı.

Yüksekokulumuz öğrencilerini, Afet ve Acil Durum konusunda bilinçlendirmek ve olması muhtemel afetlerde almaları gereken önlemler hakkında bilgilendirmeler yapmak amacıyal İzmir AFAD yetkilleri tarafından Tire Belediyesi Konferens Salonunda bir konferans düzenlenmiştir.

Yüksekokulumuz Müdürü ve Müdür Yardımcısı Okul ve Öğrenci Temsilcileri ile toplandı.

Eğitimci ve Araştırmacı Yılmaz GÖÇMEN konferans verdi.

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Etkinliğinde Tire Süt Kooperatif Başkanı Mahmut ESKİYÖRÜK Konferans verdi.