Çerez Örnek

Gıda Teknolojisi (II. Öğretim)

 

Yıl 1/Yarıyıl 1

 

Türk Dili-I
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-I
Yabancı Dil-I
Matematik-I
Kimya-I
Genel Mikrobiyoloji
Gıdalarda Temel İşlemler-I
Laboratuvar Teknikleri
Kalite Güvencesi ve Standartları
Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Yıl 1/Yarıyıl 2

 

Türk Dili-II
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-II
Yabancı Dil-II
Matematik-II
Kimya-II
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıdalarda Temel İşlemler-II
Gıda Katkı Maddeleri
Hijyen ve Sanitasyon
Ambalajlama

Yıl 2/Yarıyıl 1

 

Süt ve Ürünleri Teknolojisi-I
Tahıl Teknolojisi-I
Et ve Ürünleri Teknolojisi-I
Meyve ve Sebze Teknolojisi-I
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
Gıda Kimyası

Seçmeli Dersler

 

Özel Gıda Ürünleri
Hazır Yemek Teknolojisi
Gıda Analizleri
İşaret Dili

Yıl 2/Yarıyıl 2

 

Süt ve Ürünleri Teknolojisi-II
Tahıl Teknolojisi-II
Et ve Ürünleri Teknolojisi-II
Meyve ve Sebze Teknolojisi-II
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Endüstriye Dayalı Öğretim (STAJ)

Seçmeli Dersler

 

Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Girişimcilik

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ